De Kerf & Van Sprang notarissen, uw notaris in Tilburg

Naar een notaris gaat u niet iedere dag. Meestal is een bezoek gekoppeld aan een mijlpaal in uw leven. Bijvoorbeeld het kopen van een huis of het sluiten van een huwelijk. Of op zakelijk gebied, het oprichten van een onderneming, de overdracht van aandelen of de aankoop van een bedrijfspand.
Soms is de reden minder leuk, er moet een erfenis worden afgewikkeld of u gaat uit elkaar.
Waar u ook voor komt, u wilt een goed gevoel hebben bij uw notaris. U zoekt een kantoor dat bij u past, waar deskundige mensen werken met oog voor regels en hart voor uw zaak. Daar tekenen wij voor.
Bij ons is het eerste gesprek nog gratis en vrijblijvend. U bent van harte welkom en ervaar het verschil.

Over ons We helpen u graag

Onze dienstverlening i.v.m. het coronavirus:

Beste cliënt(en), i.v.m. de actuele situatie rondom het coronavirus zien we ons genoodzaakt om een aantal maatregelen te treffen, waarmee we uw gezondheid en die van onze medewerkers maximaal willen borgen. Via dit bericht informeren wij u over de huidige maatregelen, omdat de dienstverlening daardoor mogelijk anders is. Lees hier verder >

Naast een fysieke afspraak op kantoor kunt u ook een digitale afspraak plannen. Dit gaat als volgt in zijn werk:

Tweets

·

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wij hebben een leuke vacature op ons kantoor #Tilburg #vacature #notariaat #notaris notaristilburg.nl/over-ons/va…

Wat kunnen we voor u betekenen?

Aangesloten bij:

EPN

REP

MfN Registermediator

nu testament

it notaris

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact & Route

Uw notaris in Tilburg-Centrum, tegenover het NS Centraal Station Tilburg: Spoorlaan 402. Parkeren kan bij het NS Centraal Station of op de parkeerplaats achter het kantoor (gratis), bereikbaar via de Langestraat.

 


Goedkoopste notaris

We zijn altijd helder over onze tarieven. Door onze efficiënte werkwijze en compacte kantoororganisatie kunnen wij een goedkoop basistarief bieden voor standaard akten. Bij ons geen verborgen kosten, ingewikkelde bijlagen en verrassingen achteraf.

goedkope notaris

Offerte aanvragen (vrijblijvend)

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
Vul het offerteformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

offerte aanvragen

Ga naar offerte aanvraag