De Kerf & Van Sprang, uw notaris in Tilburg

De Kerf & Van Sprang notarissen is een gerenommeerd Tilburgs notariskantoor waar iedere klant zich thuis voelt; van de oudere dame die een levenstestament komt maken, tot de grote ondernemer die zijn zakelijke belangen vast komt leggen. Of de samenwoner die net zijn eerste huis heeft gekocht. Ons team werkt snel, goed en creatief. En met veel plezier. Want naast vakmensen zijn we vooral mensen-mensen.

Hier vindt u alle specialisten onder één dak, overzichtelijk voor u en voor ons.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze service

notaris

Onze medewerkers zijn werkzaam op de volgende afdelingen: Familierecht, Erfrecht, Onroerend goedOndernemingsrecht en Estate planning. Onder leiding van de notarissen mr. Patrick de Kerf en mr. Susan van Sprang staat op elke afdeling een vast team van deskundige en ervaren medewerkers voor u klaar om uw notariële vragen persoonlijk en correct te beantwoorden. U heeft altijd een vast aanspreekpunt. Juist deze persoonlijke aanpak maakt dat er snel een band ontstaat en zaken in een vertrouwelijke sfeer besproken kunnen worden.

Als het nodig of wenselijk is, werken de gespecialiseerde medewerkers uit de verschillende secties samen. Regelmatig wordt er met andere beroepsgroepen, zoals fiscalisten, accountants en advocaten, samengewerkt om onze cliënten het beste resultaat te bieden.

Onze werkwijze

notaris

Juist door onze efficiënte werkwijze en compacte kantoororganisatie kunnen wij u passende en aantrekkelijke tarieven bieden. Hierin zijn we helder: u weet bij ons altijd van te voren waar u aan toe bent. We werken met transparante offertes die een duidelijk overzicht geven van ons honorarium en de bijkomende kosten. Zien we aankomen dat we dit bedrag gaan overschrijden, dan laten we dat vooraf weten.

Bij De Kerf & Van Sprang notarissen is het eerste gesprek nog wél gratis en vrijblijvend.

Onze (kandidaat-)notarissen komen ook bij u aan huis indien u hier behoefte aan heeft.

 

013-5321155 – Bel om direct een afspraak te maken voor een eerste gesprek