Over ons

Home » Over ons » Ons kantoor

Ons kantoor

De Kerf & Van Sprang notarissen is een gerenommeerd notariskantoor in Tilburg met een moderne uitstraling en werkwijze. Particulieren, ondernemers, instellingen en andere organisaties kunnen al jarenlang op onze expertise rekenen. In onze gevarieerde praktijk beheersen we alle facetten van de notariële dienstverlening. Wij zijn een kantoor met ambitie en staan midden in de maatschappij.

Het pand van De Kerf & Van Sprang notarissen in Tilburg

Spoorlaan 402, 5038 CG Tilburg

Wij staan voor betrokkenheid, kwaliteit en het behoud van korte lijnen. Daarnaast is onze dienstverlening flexibel en snel.

Geen barrières, wij pakken door

Onze medewerkers zijn werkzaam op de volgende afdelingen: Familierecht, Erfrecht, Estate planningOnroerend Goed en Ondernemingsrecht. Onder leiding van de notarissen mr. Patrick de Kerf en mr. Susan van Sprang staat op elke afdeling een vast team van deskundige en ervaren medewerkers voor u klaar om uw notariële vragen persoonlijk en correct te beantwoorden. Wij zorgen ervoor dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Juist onze persoonlijke aanpak maakt dat er snel een band ontstaat en zaken in een vertrouwelijke sfeer besproken kunnen worden.

013-5321155 – Bel om direct een afspraak te maken voor een eerste gesprek

Geen lange adviezen: praktische en begrijpelijke uitleg, ook in ingewikkelde zaken

Als het nodig of wenselijk is, werken de gespecialiseerde medewerkers uit de verschillende secties samen. Regelmatig wordt er met andere beroepsgroepen, zoals fiscalisten, accountants en advocaten, samengewerkt om cliënten het beste resultaat te bieden.

Juist door onze efficiënte werkwijze en compacte kantoororganisatie kunnen wij u passende en aantrekkelijke tarieven bieden. Hierin zijn we helder: u weet bij ons altijd van te voren waar u aan toe bent. We werken met transparante offertes die een duidelijk overzicht geven van ons honorarium en de bijkomende kosten. Zien we aankomen dat we dit bedrag gaan overschrijden, dan laten we dat vooraf weten.

Het eerste gesprek is bij ons kantoor nog wél gratis en vrijblijvend.

Onze (kandidaat-)notarissen komen graag bij u aan huis voor een bespreking indien u hier behoefte aan heeft.

De Kerf & Van Sprang notarissen, alle specialisten onder één dak, overzichtelijk voor u en voor ons.