Goedkope notaris Tilburg

De Kerf & Van Sprang notarissen beheerst alle facetten van de notariële dienstverlening. Ons team is deskundig, werkt snel en is flexibel. Uw zaak is onze zorg! Zoekt u een goedkope notaris in Tilburg? En zoekt u een goede notaris in Tilburg? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Betrokkenheid, kwaliteit en het behoud van korte lijnen zijn onze speerpunten

Door onze efficiënte werkwijze en compacte kantoororganisatie kunnen wij u altijd een goedkoop basistarief bieden.

Goedkope notaris Tilburg

Efficiënte werkwijze

Bij De Kerf & Van Sprang notarissen hebben we alle specialisten onder één dak. Onze medewerkers zijn werkzaam op de gebieden Familierecht, Erfrecht, Onroerend Goed, Ondernemingsrecht en Estate planning. Voor elk rechtsgebied hebben we een vast team van deskundige en ervaren medewerkers. Zij werken ook onderling samen wanneer dat nodig is. Op al uw notariële vragen krijgt u een persoonlijk en correct antwoord. Hierbij hoeft u niet bang te zijn voor lange adviezen. We geven praktische en begrijpelijke uitleg, ook in ingewikkelde zaken.

013-5321155 – Bel om een afspraak te maken voor een eerste gesprek

 

Goedkoop testament?

Bent u op zoek naar de goedkoopste notaris? Let er op dat de goedkoopste niet altijd de beste keuze is. Want vaak blijkt deze achteraf toch niet de goedkoopste. Denkt u de goedkoopste notaris te hebben gevonden? Controleer dan goed of deze achteraf (of via ingewikkelde bijlagen) niet allerlei bijkomende kosten of rekent. Let ook op met aanbiedingen van tussenpersonen of adviesbureaus. Zij maken vaak reclame voor een goedkoop testament. Maar dit levert vaak overbodige kosten op (lees meer). U kunt gewoon direct contact opnemen met uw notaris, die u van het beste advies voorziet.

Transparante notaristarieven

goedkoopste notaris

Bij De Kerf & Van Sprang notarissen zijn we altijd helder over onze tarieven. Van tevoren weet u precies waar u aan toe bent. Standaard aktes realiseren we altijd tegen een laag tarief. Voor speciale gevallen verzorgen we maatwerk. Onze transparante offertes geven een duidelijk overzicht van ons honorarium en de bijkomende kosten. Als we aan zien komen dat we dit bedrag gaan overschrijden, dan laten we dat vooraf weten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Een goedkoop testament (bijvoorbeeld) is bij ons ook echt een goedkoop testament.

De lage notaris kosten gelden voor al onze standaard diensten.

Vraag een offerte aan voor een overzicht van de notaris kosten.

Bel om een afspraak te maken.

De goedkoopste notaris in Tilburg