De Kerf & Van Sprang, uw notaris in Tilburg

De Kerf & Van Sprang notarissen is een gerenommeerd Tilburgs notariskantoor met een moderne uitstraling en werkwijze. Wij zijn een kantoor met ambitie en staan midden in de maatschappij. Particulieren, ondernemers, instellingen en andere organisaties kunnen al jarenlang op onze expertise rekenen. In onze gevarieerde praktijk beheersen we alle facetten van de notariële dienstverlening. Een stabiele organisatie, daar tekenen wij voor.

Hier vindt u alle specialisten onder één dak, overzichtelijk voor u en voor ons

Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze service

notaris

Onze medewerkers zijn werkzaam op de volgende afdelingen: Familierecht, Onroerend goed, Ondernemingsrecht en Estate Planning. Onder leiding van de notarissen mr. Patrick de Kerf en mr. Susan van Sprang staat op elke afdeling een vast team van deskundige en ervaren medewerkers voor u klaar om uw notariële vragen persoonlijk en correct te beantwoorden. Wij zorgen ervoor dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Juist onze persoonlijke aanpak maakt dat er snel een band ontstaat en zaken in een vertrouwelijke sfeer besproken kunnen worden.

Als het nodig of wenselijk is, werken de gespecialiseerde medewerkers uit de verschillende secties samen. Regelmatig wordt er met andere beroepsgroepen, zoals fiscalisten, accountants en advocaten, samengewerkt om onze cliënten het beste resultaat te bieden.

Geen lange adviezen. Praktische, begrijpelijke uitleg, ook in ingewikkelde zaken

 

Onze werkwijze

_BDF9613

Juist door onze efficiënte werkwijze en compacte kantoororganisatie kunnen wij u passende en aantrekkelijke tarieven bieden. Hierin zijn we helder: u weet bij ons altijd van te voren waar u aan toe bent. We werken met transparante offertes die een duidelijk overzicht geven van ons honorarium en de bijkomende kosten. Zien we aankomen dat we dit bedrag gaan overschrijden, dan laten we dat vooraf weten.

Bij De Kerf & Van Sprang notarissen is het eerste gesprek nog wél gratis en vrijblijvend.

Onze (kandidaat-)notarissen komen ook bij u aan huis indien u hier behoefte aan heeft. Neem contact met ons op voor een afspraak

De Kerf & Van Sprang notarissen: Helder, overzichtelijk en to-the-point