Patrick de Kerf – Notaris

Patrick de Kerf

“Uw zaak is onze zorg”

Mr. Patrick de Kerf (1970) studeerde Notarieel recht en Nederlands recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg. Patrick is in 1995 als kandidaat-notaris in dienst getreden bij het voormalige kantoor Mettrop & Heufke notarissen te Tilburg. In 2002 is Patrick benoemd tot notaris.

Patrick is werkzaam op de sectie ondernemingsrecht en heeft ruime ervaring op het gebied van het rechtspersonen- en vennootschapsrecht. Hij begeleidt onder meer overnames, deelnemingen in ondernemingen, juridische fusies, overdrachten van aandelen, oprichtingen van rechtspersonen en het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten. Daarnaast heeft Patrick veel ervaring met commercieel vastgoed en beschikt hij over specialistische kennis op het gebied van overdrachtsbelasting en omzetbelasting.

Ondernemers op alle rechtsgebieden van deskundig advies dienen, en daarbij voor de cliënt toegankelijk te zijn en prettig, helder en vlot te communiceren: dát is voor Patrick de Kerf het mooiste aan zijn vak. “En vergis je niet: de notaris van nu is een echte specialist. Er komt veel kijken bij het ondernemingsrecht. Onze medewerkers zijn op alle gebieden op hoog niveau gespecialiseerd en dat onderscheidt ons”.

“Veel mensen denken dat alles standaard is, maar dit vak vraagt juist om maatwerk”.

Patrick ziet vooral ook de mens áchter de ondernemer. “Ik probeer me te verplaatsen in mijn cliënt en diens probleem, en zoek van daaruit een oplossing. Een goede notaris heeft absoluut mensenkennis nodig.

Contact

MailLinkedin